Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gebakken tarbot met yoghurt

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr tarbot
1/4 liter losgeklopte yoghurt
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels witte wijn
wat fijngestampte foelie
1 losgeklopte eidooier
zout, peper
60 gr licht in boter gesauteerd broodkruim
2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereiden

Leg de vis in een beboterde ovenschotel.
Meng de yoghurt, het citroensap, de wijn, foelie en eidooier
en giet dit over de vis.
Voeg de kruiderij toe.
Bedek de vis met het gebakken broodkruim en bak de vis 45-50
minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
Garneer met peterselie en dien het gerecht heet op.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Brandade van kabeljauw en champignons, met een schuimigesaus
Mosselen, gekookt naturel
Asperges met zalm en kervelsaus
Stokvis metmosterdsaus
Tilapia met mango en sugar snaps

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes